For Life Produktions- und Vertriebsgesellschaft für Heil- und Hilfsmittel mbH werd in 1990 opgericht in Berlijn. De onderneming is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van moderne, betrouwbare medische hulpmiddelen voor stomazorg in de particuliere en klinische sector. Ons aanbod wordt afgerond door klantgerichte service en vakkundig advies, ook voor moeilijke verzorgingssituaties.

Wij beschouwen het als onze taak om de gezondheid en levenskwaliteit van mensen met een stoma te verbeteren met onze hoogwaardige producten. Zo ondersteunen we ook het werk van het medische personeel dat actief is in dit domein. Dankzij het intensieve contact met stomadragers, medici en stomatherapeuten perfectioneren wij onze STOMOCUR®-producten voortdurend, om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van onze klanten.

Sinds maart 2008 is FORLIFE onderdeel en lid van de GHD-groep. Deze aansluiting bij GHD GesundHeits GmbH Deutschland, de grootste ambulante onderneming op het vlak van gezondheid, behandeling en dienstverlening in Duitsland, zien wij als een succesvolle ontwikkeling en staat garant voor een ruim aanbod aan hoogwaardige medische hulpmiddelen en een uitstekende product- en zorgkwaliteit.

FORLIFE GmbH staat sinds de oprichting bekend voor een hoge kwaliteitsstandaard bij medisch-technische zorgartikelen. Het grote succes van onze STOMOCUR®-producten heeft geleid tot een voortdurend toenemende vraag en dit niet alleen in Duitsland, maar wereldwijd: FORLIFE exporteert vandaag STOMOCUR®-producten naar meer dan 30 landen.

Neem gerust contact met ons op als u vragen hebt over FORLIFE. Wij horen graag van u!

For Life Produktions- und Vertriebsgesellschaft für Heil- und Hilfsmittel mbH

Am Studio 16
D-12489 Berlijn
DUITSLAND

Tel: +49 30 650736-0
Fax: +49 30 6572264

E-mail: mail@forlife.info
Website: www.forlife.info