For Life Produktions- und Vertriebsgesellschaft für Heil- und Hilfsmittel mbH blev grundlagt 1990 i Berlin.
Vi er specialiseret i udviklingen, fremstillingen og salget af moderne, pålidelige medicinprodukter til stomi inden for det private og kliniske område. En kundeorienteret service samt en fagligt kompetent rådgivning, også ved krævende tilfælde, fuldender vores sortiment.

Vi ser det som vores opgave, at forbedre sundheden og livskvaliteten for mennesker med stomi med vores produkter i høj kvalitet. Hermed støtter vi også det arbejde, som det medicinske fagpersonale udfører inden for dette område. Gennem den intensive kontakt til mennesker med stomi, læger og stomisygeplejersker, videreudvikler vi løbende vores STOMOCUR®-produkter, for på den måde at opfylde vores kunders ønsker bedst muligt.

Siden marts 2008 er FORLIFE en del af GHD-koncernen samt medlem af den. Takket være tilknytningen til GHD GesundHeits GmbH Deutschland, Tysklands største ambulante sundheds-, terapi- og servicevirksomhed, ser vi frem mod en succesfuld udvikling – for et bredt udvalgt af lægemidler og hjælpemidler og den bedst mulige produkt- og plejekvalitet.

FORLIFE GmbH er siden vores grundlæggelse blevet til et navn, der står for en høj kvalitetsstandard ift. medicintekniske plejeartikler. Den store accept af vores STOMOCUR®-produkter har medført en konstant voksende efterspørgsel –
ikke kun i Tyskland, men i hele verden: I dag eksporterer FORLIFE STOMOCUR®-produkter i mere end 30 lande.

Hvis du har spørgsmål om FORLIFE, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig!

For Life Produktions- und Vertriebsgesellschaft für Heil- und Hilfsmittel mbH

Am Studio 16
D-12489 Berlin
TYSKLAND

Tlf.: +49 30 650736-0
Fax: +49 30 6572264

E-Mail: mail@forlife.info
Hjemmeside: www.forlife.info