Kompania e prodhimit dhe shpërndarjes For Life për produkte medicinale dhe ndihmëse SHPK u themelua në vitin 1990 në Berlin. Ajo është e specializuar në zhvillimin, prodhimin dhe shpërndarjen e produkteve moderne e të besueshme mjekësore për kujdesin për ostominë në sektorët privatë dhe klinikë. Një shërbim i orientuar ndaj klientit, si dhe këshillat e ekspertëve, edhe në rastet e furnizimeve të veçanta, plotësojnë ofertën tonë.

Ne këtë e shohim si detyrë tonë, të përdorim produktet tona me cilësi të lartë për të përmirësuar shëndetin dhe cilësinë e jetës së njerëzve me ostomi. Duke vepruar kështu, ne gjithashtu mbështesim punën e specialistëve mjekësorë që punojnë në këtë fushë. Përmes kontaktit intensiv me ostomistë, mjekë dhe terapistë ostomie, ne jemi në zhvillim të vazhdueshëm të produkteve tona STOMOCUR® në mënyrë që të plotësojmë dëshirat e klientëve tanë sa më mirë që të jetë e mundur.

FORLIFE është pjesë dhe anëtar i grupit të kompanive GHD që nga marsi 2008. Me anëtarësimin në GHD GesundHeits GmbH Deutschland, në kompaninë më të madhe ambulatore të shëndetit, terapisë dhe shërbimit në Gjermani, ne vërejmë një zhvillim të suksesshëm – për një gamë të gjerë të ofertave me ilaçeve dhe ndihmave me cilësi të lartë dhe kualitetin më të mirë të mundshëm të produktit dhe përkujdesjes.

Që nga themelimi, FORLIFE GmbH është bërë një emër i njohur për një standard me cilësi të lartë në pajisjet mjekësore. Niveli i lartë i miratimit të produkteve tona STOMOCUR® ka rezultuar me një kërkesë në rritje të vazhdueshme – jo vetëm në Gjermani, por në të gjithë botën: FORLIFE eksporton aktualisht produktet STOMOCUR® në më shumë se 30 vende.

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me FORLIFE, ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni. Ju presim me padurim!

For Life Produktions- und Vertriebsgesellschaft für Heil- und Hilfsmittel mbH

Am Studio 16
D-12489 Berlin
GJERMANI

Tel.: +49 30 650736-0
Fax: +49 30 6572264

E-Mail: mail@forlife.info
Uebfaqe: www.forlife.info