Societatea de producție și vânzări de produse terapeutice și auxiliare FORLIFE a fost înfiinţată în 1990 în Berlin. Ea este specializată în dezvoltarea, fabricarea şi vânzarea de produse medicale moderne, fiabile pentru îngrijirea stomelor în domeniul privat şi clinic. Serviciul orientat pe nevoile clientului, precum şi sfaturile competente în cazurile complicate, completează oferta noastră.

Misiunea noastră este aceea de a îmbunătăţi, prin produsele noastre de înaltă calitate, sănătatea şi calitatea vieţii oamenilor cu stome. Astfel, susţinem şi activitatea personalului medical, care lucrează în acest domeniu. Prin contactul intensiv cu purtătorii de stome, cu medici şi terapeuţi specializaţi pe stome, dezvoltăm continuu produsele noastreSTOMOCUR®, pentru a îndeplini astfel, cât mai bine cu putinţă, dorinţele clienţilor noştri.

Din martie 2008, FORLIFE face parte şi este membru al grupului de întreprinzători GHD. Prin apartenenţa la GHD GesundHeits GmbH Deutschland, cea mai mare întreprindere de prestări de servicii ambulatorii în domeniul de sănătate şi terapie din Germania, ne îndreptăm către o dezvoltare plină de succes – spre o oferta vastă de produse terapeutice şi auxiliare şi o calitate cât mai bună cu putinţă a produselor şi a aprovizionării.

Încă de la fondarea sa, FORLIFE GmbH a devenit un termen consacrat pentru un standard ridicat de calitate pentru produse de aprovizionare medicală. Înalta acceptanţă a produselor noastre STOMOCUR® a condus la o creştere continuă a cererii – nu numai în Germania, ci şi în toată lumea: FORLIFE exportă astăzi produse STOMOCUR® în peste 30 de ţări.

Dacă aveţi întrebări cu privire la FORLIFE, ne puteţi contacta. Ne bucurăm să vă sprijinim!

FORLIFE Societate de producţie şi vânzări de produse terapeutice și auxiliare

Wendenschloßstraße 142
12557 Berlin
GERMANIA

Tel.: +49 30 65073-0
Fax: +49 30 6572264

E-Mail: mail@forlife.info
Website: www.forlife.info